JÁTÉK MOST

Rólunk

Rólunk

Az VegasWinner világszerte ismert és kedvelt játékok óriási választékát ajánlja, ingyenesen letölthető verzióban, játék vagy valódi pénz módban.Mindezt professzionális, ugyanakkor baráti környezetben, a legmegbízhatóbb szoftveren. Nálunk semmi mással nem kell foglalkoznod, mint a játék örömével!

Érezd magad otthon. Érezd magad biztonságban.

Az VegasWinner garantálja, hogy a megadott adataidat 100% biztonságban tárolja. A tranzakciók teljes biztonsága végett, az ipar által minősített biztonsági protocolokat alkalmazunk (128 bit, SSL data encryption technology)." Biztosithatunk róla, hogy adataidat semmilyen esetben sem adjuk át harmadik személynek.

Fer Játék

Sokaknak felmerül a kérdés a fejében, hogy vajon hogyan bizonyosodhatnak meg róla, hogy a játékok tényleg ‘fair play’ szabályait követik. Mi az VegasWinner-nal megértjük ennek fontosságát és bármikor a játékosaink rendelkezésére állunk ebben a kérdésben.

Az VegasWinner egy elismert és hitelesített úgy nevezett Random Number Generator-t (RNG) használ, így biztosítva a véletlenszerűségét a játékok eredményének. Ez a rendszer egy közismert online szerencsejáték rendszer, melyet többezerszer teszteltek már és milliónyi kockadobás alapján alkottak meg. Továbbá az VegasWinner folyamatosan ellenőrzi ennek a rendszernek a működését, így biztosítva annak mindenkori működését. kattints ide. Továbbá az VegasWinner folyamatosan ellenőrzi ennek a rendszernek a működését, igy biztositva annak mindenkori működését.

24 órás Ügyfélszolgálat

Mi hisszük, hogy minden játékosunk megérdemli, hogy a saját anyanyelvén, 24 órában VIP segítséget kapjon tőlünk, köszönhetően ezt a profi Ügyfélszolgálatunknak. A csapat kiváló szakemberekből áll össze, akik az VegasWinner-ról természetesen mindent tudnak. Az ügyfélszolgálatunk azért dolgozik éjjel, nappal, hogy a te játékod még élvezetesebb legyen.

Telefonszám (Ügyfélszolgálat): +1 647 724 4691