engedély ÉS BIZTONSÁG

BÓNUSZOK ÉS PROMÓCIÓK

BEFIZETÉS / KIFIZETÉS

SZÁMLA TECHNIKAI PROBLÉMÁK

 • Az VegasWinner biztonságos játékoldal?

  A(z) VegasWinner játékoldal rendkívül népszerű nem csak a kiváló játékoknak, hanem a játékosoknak nyújtott kiemelkedő biztonságnak köszönhetően. A teljes játékrendszer és belső folyamatok a engedély feltételek összes követelményeit teljes mértékben teljesítik.

 • Mennyire vannak biztonságban adataim az VegasWinner-nál?

  A tranzakciók biztonsága érdekében 128-bit SSL adattitkosítást használunk, ugyanazt a technológiát, amelyet a legtöbb bankkártya szolgáltató. Az ügyfelek adatait bizalmasan kezeljük és biztonságosan tároljuk.

 • Milyen platformokon érhető el az VegasWinner?

  Népszerű játékaink számos platformon elérhetők. A szoftver telepíthető PC-re, táblagépre és okostelefonra.

 • Mely játékszolgáltatók érhetők el az VegasWinner oldalon?

  Az VegasWinner játékszolgáltatói közé tartozik az Amaya, NextGen, NetEnt, WMS, Evolution és sok más, így biztosan mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb játékot!

 • Hogyan igényelhetem az ingyenes bónuszt?

  Gratulálunk! Ha exkluzív ingyenes bónuszban részesültél, azt pillanatokon belül fel is használhatod. Kérjük, nyisd meg a Kassza oldalt, lépj a Bónuszok oldalra, írd be a kuponkódot és kattints az Elküldés gombra. A bónusz máris a tied!

 • Hogyan igényelhetem a befizetési bónuszt?

  Számos különböző befizetési bónuszt kínálunk. Befizetéskor add meg a kódot a BÓNUSZKÓD mezőben és élvezd az extra játékpénzt!

 • Melyik játékokon használhatom fel a bónuszt?

  A bónuszokra a normál megjátszási feltételek vonatkoznak, ami azt jelenti, hogy a nyerőgépeken és kaparós sorsjegyeken használhatók, kivéve ha azt ettől eltérően jelöltük.  Felhívjuk figyelmedet, hogy az engedélyezett játékok eltérőek lehetnek, ezért azt ajánljuk, hogy a félreértések elkerülése érdekében kattints ide és olvasd el a Bónusz irányelveinket.

 • Milyen ajánlatokat találok az VegasWinner oldalon?

  Bőkezű Üdvözlőcsomagunkon kívül számos további ajánlatot kínálunk, mint ingyenes pörgetések, újratöltési bónuszok, exkluzív promóciók, speciális versenyek, napi ajánlatok, új játék ajánlatok és sok más nagyszerű csemege a VIP program keretében! A speciális ajánlatokat arra az e-mail címre küldjük el, amelyet regisztrációkor megerősítettél. A Promóciók oldalt könyvjelzővel is bejelölheted, így egyetlen kattintással érheted el az ajánlatokat

 • Hogyan ellenőrizhetem a bónusz teljesítési követelményeket?

  A bónusz teljesítési követelményeket a Kassza oldal Bónuszok részében ellenőrizheted. Felhívjuk figyelmedet, hogy a teljesítési követelmények eltérőek lehetnek, ezért azt ajánljuk, hogy a félreértések elkerülése érdekében olvasd el a Bónusz irányelveinket.

 • Van lojalitás program az VegasWinner oldalon?

  Igen, van! Játékosainkat egy lenyűgöző VIP programmal jutalmazzuk, ahol különleges előnyöket élvezhetnek miközben az VegasWinner játékain játszanak. Tekintsd meg a VIP előnyöket: kattints ide

 • Hány pont szükséges a Platinum Szint eléréséhez?

  A következő táblázat megmutatja a VIP szinteket, valamint a szükséges pontokat az egyes Szintek eléréséhez és fenntartásához.

  Havi belépő

  Bronze

  0 - 400

  Silver

  401 - 1000

  Gold

  1001 - 2000

  Platinum

  2001 - 20000

  Diamond

  Csak meghívóval

  Red diamond

  Csak meghívóval

 • Hogyan kerülnek kiszámításra a VIP Pontok?

  A VIP Pontok akkor gyűlnek, amikor a játékos tétet tesz a Kaszinóban. A különböző játékokhoz különböző arányok tartoznak. Lásd alább

  Játékok

  Wagering

  Pont

  Slots (beleértve a Jackpot Slots), Doubles Heaven, Scratch Games 20 1
  Hi & Lo, Let Them Ride 40 1
  Carribean Póker, Casino Holdem 60 1
  Minden Roulette, Video Poker, Big Wheel, Blackjack, Baccarat, Punto Banco 80 1
  Craps, Pai Gow Póker 160 1
 • Milyen módon fizethetek be a számlámra?

  Amint készen állsz, hogy valós pénzben játssz, a befizetést az VegasWinner oldalon a lehető legegyszerűbben megoldhatod. Az összes ismert befizetési módot elfogadjuk, beleértve a hitel-/bankkártyákat, Neteller, Skrill és más online fizetési módokat. Az országodban elérhető befizetési módokat a Kassza oldal Befizetés részén találod.

 • Kifizetést kezdeményeztem. Küldenem kell bármilyen dokumentációt?

  Biztonsági eljárásunk részeként az első kifizetési kérelemnél általános hitelesítési dokumentumokat kérünk. Ha a kifizetés Wire Transfer (banki átutalás) módszerrel történik, vagy a kifizetés és nyeremények meghaladják a befizetési összeget, kérjük küld el nekünk a következő dokumentumokat::

  1. 6 hónapnál nem régebbi közüzemi számla
  2. A hitelkártya első- és hátoldalának másolata (biztonsági okokból, kérjük takard el a hitelkártya előlapján található számsor középső 8 számjegyét, valamint a hátlapon található CCV2 számot)
  3. Személyi igazolvány (útlevél/jogosítvány, stb.)
  4. Ha a kifizetés E-Wallet számlára történik, kérjük, add meg a számlához tartozó számlaszámot/e-mail címet.
 • Mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetés?

  A Gyors kifizetés móddal a kifizetést 24 órán belül feldolgozzuk, amennyiben teljesülnek a szerződési feltételekben rögzített feltételek. 

  A kifizetések várható átfutási idejéről lásd a Kassza oldal Kifizetés részét.

 • A következő hibaüzenetet kaptam: A kifizetés nem dolgozható fel, mert aktív bónuszok vannak érvényben, a probléma megoldásához, kérjük, fordulj az ügyfélszolgálathoz. Mit tegyek?

  Ha a számládon aktív bónusz van érvényben, a kifizetési kérelem benyújtása előtt a bónusz követelményeket teljesítened kell. A bónusz követelmények teljesítését a Kassza oldal Bónuszok részén ellenőrizheted. A bónusz követelmények teljesítése után elindíthatod a kifizetési kérelmet.

 • Beállíthatok-e limitet az VegasWinner játékhoz?

  Igen. Mindent megteszünk, hogy a lehető legbiztonságosabb környezetet biztosítsunk a játékhoz. A befizetési limiteket a kassza személyes beállítások részében adhatod meg. A számládon más limiteket is beállíthatsz, mint a számla hozzáférés korlátozása meghatározott ideig. Ezeket a limiteket a Számla korlátozások oldalon találod. További részletekért lásd a Felelősségteljes játék oldalt.

 • Honnan tudhatom, hogy van-e feldolgozási díj a(z) VegasWinner oldalon?

  A feldolgozásra vonatkozó esetleges díjakat a befizetési/kifizetési folyamat során egyértelműen jelezzük.

 • Elfelejtettem a jelszót. Mit tegyek?

  Biztonsági okokból nem őrizzük meg a jelszavakat. Kattints a jelszó mező alatt található Elfelejtetted a jelszót? hivatkozásra. Ezt követően meg kell válaszolnod a regisztrációkor megadott titkos kérdést. A jelszó módosításáról egy üzenetben tájékoztatunk: ‘A jelszót sikeresen módosítottad. Most beléphetsz a Kaszinóba.’ A regisztrált e-mail címre egy másik e-mailt küldünk az új jelszó megerősítésével.

 • Hogyan hitelesíthetem a számlám?

  Regisztrációkor egy üdvözlő e-mailt küldünk a számládon regisztrált e-mail címre. Ez az e-mail egy hivatkozást tartalmaz, amelyről hitelesítheted a számlád. A számla hitelesítése biztosítja, hogy megkapod az e-mailjeinket, ezáltal mindig értesülhetsz a legújabb játékokról és promóciókról!

 • A játék lefagyott. Hogyan léphetek ki az VegasWinner oldalról?

  Ha a játék a fogadás közepén lefagy, azt javasoljuk, hogy a szoftvert a Task Manager (Feladatkezelő) opcióval (Mac esetében Activity Monitor) zárd be. A funkciók listájának megnyitásához nyomd le egyszerre a billentyűzet CTRL + ALT + DEL gombjait, majd válaszd a Feladatkezelő menüpontot. Így amikor újra bejelentkezel a kaszinóba, az elkezdett játék folytatódik.

 • Bejelentkezés közben ezt a hibaüzenetet kaptam 'A játékos már csatlakozott'

  Ha nem sikerül bejelentkezned az VegasWinner telepített változatába, előfordulhat, hogy az instant verzióból nem jelentkeztél ki megfelelően. Kérjük, ellenőrizd, hogy megfelelően kijelentkeztél-e az instant verzióból a Kijelentkezés gombra kattintva.

 • A Kassza megnyitásakor ezt a hibaüzenetet kaptam: 'A böngészőben le vannak tiltva a felugró ablakok. A játék folytatásához engedélyezd a felugró ablakokat erről az oldalról.'

  A felugró ablakok beállításához Internet Explorer-ben kövesd a következő lépéseket:

  1. Kattints a Start, majd az Összes program, majd az Internet Explorer menüpontra.
  2. Az Eszközök menüben kattints az Internet beállítások opcióra.
  3. Kattints az Adatvédelem fülre, majd a felugró ablakok engedélyezéséhez válaszd ki a Felugró ablakok tiltása dobozt.
  4. Kattints az Alkalmaz, majd az OK gombra.

  A felugró ablakok beállításához Google Chrome-ban kövesd a következő lépéseket:

  1. Kattints a Chrome menüre a böngésző eszközsávján.
  2. Válaszd a Beállításokat.
  3. Kattints a Speciális beállítások megjelenítése fülre.
  4. Az Adatvédelem oldalon kattints a Tartalom beállítások gombra.
  5. A Felugró ablakok részben válaszd ki az Összes felugró ablak engedélyezése opciót.
  6. Kattints az Alkalmaz, majd az OK gombra. Indítsd újra a böngészőt.