Hány szint van a VIP Teremben?

A VIP területnek a(z) VegasWinner -nál/-nél 6 szintje van. Minél magasabb szintre jutsz, annál jobb előnyökben részesülsz a hónap során.

Hogyan jutok magasabb szintre?

Minden játékon megtett téttel VIP pontokat fogsz gyűjteni. Minden hónap elején kiértékeljük az előző havi VIP pontjaid és összehasonlítjuk az összes pontoddal, ezzel megjelölve a szinted az aktuális hónapra.

Mik a VIP pontok?

VIP Pontokat gyűjtesz minden játékon megtett téttel amik meghatározzák, hogy melyik szintre kerülsz az adott hónapban, így kaphatod meg a havi jutalmaidat.

Hogyan kerülnek kiszámításra a VIP Pontok?

A VIP Pontok akkor gyűlnek, amikor a játékos tétet tesz a Kaszinóban. A különböző játékokhoz különböző arányok tartoznak. Kattints ide a táblázatért.

Mit kapok, ha elérek egy magasabb szintet?

Abban az esetben, ha elérsz egy magasabb szintet, jogosult leszel az összes felsorolt jutalomra, ami a Jutalom Táblázatban. található. Amennyiben az adott szint eléréséért jár bónusz , akkor azt 3 napon belül igényelheted a Kassza Bónusz Oldalán.

Mit kapok, ha fenntartom a szintemet?

Néhány szint minden hónapban bónuszt nyújt a szint fenntartásáért. Ez a bónusz a Kassza Bónusz Oldalán 3 napon belül igényelhető. Ne felejtsd el, ha eléred a következő szintet, egy még nagyobb bónuszt fogsz kapni!

Mi történik, ha nem játszok egy hónapig?

Havonta csak egy szintet eshetsz vissza.

Például, ha a Platinum Szinten vagy, akkor a Gold a legalacsonyabb szint, ahova visszaeshetsz a következő hónapban. Különleges tagjaink kivételes elbánásban részesülnek,lépj velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdésed van.

Melyik szinten kezdek?

Minden játékos a Bronze szinten kezd.

Mikor kerülnek a szintek kiértékelésre?

Minden hónap elsején a megelőző hónap VIP Pontjait ellenőrzük és így állapítjuk meg a játékosok szintjét az aktuális hónapra.

Hány pont szükséges a Platinum Szint eléréséhez?

A következő táblázat megmutatja a VIP szinteket, valamint a szükséges pontokat az egyes Szintek eléréséhez és fenntartásához.

Havi belépő

0 - 400 Pont

401 - 1000 Pont

1001 - 2000 Pont

2001 - 20000 Pont

20001 - 80000 Pont

80000+ Pont

Mik a jutalmak az egyes szinteken?

Tekintsd meg a VIP Jutalom Táblázatban. A táblázat az egyes szintek kedvezményeit tartalmazza, beleértve az adott szintek eléréséhez és fenntartásához kapcsolódó bónuszokat.

Hol tudom megnézni az aktuális VIP pont egyenlegemet?

Your current points balance is displayed in the Casino lobby next to your Real Money Balance. You may find your current VIP Points counter in the VIP section within the Cashier.

Hogyan tudom megnézni, hogy melyik szinten vagyok?

A Kassza VIP részében láthatod aktuális VIP szintedet.

Hogyan tudok egy bónuszt igényelni, amit magasabb szinten lévő játékosoknak ajánlottak?

A bónuszokat csak a bizonyos szintet elérő játékosok szerezhetik meg. Ha elegendő VIP pontot szerzel ebben a hónapban ahhoz, hogy magasabb szintre kerülj, jobb jutalmakat szerezhetsz.